Nieuws

Deelnemers gezocht BHV Organisatie Bedrijvencentra Utrecht

27 november 2017

Op 23 november jl. heeft de jaarlijkse BHV training voor medewerkers van Bedrijvencentra Utrecht B.V. en huurders weer plaatsgevonden. Hierbij kwam onder andere reanimeren, ontruimen, communicatie met portofoons en brandjes blussen aan bod.

In Bedrijvencentrum Vondelparc en Rudolf Magnus hebben wij een gezamenlijke bedrijfshulpverlening organisatie. Wij zijn op zoek naar nieuwe BHV- leden die willen participeren in de gezamenlijke BHV-organisatie van Bedrijvencentrum Vondelparc en Rudolf Magnus. De kosten voor de deelname door de huurders worden voor rekening genomen van Bedrijvencentra Utrecht B.V.

In deze training komen levensreddend handelen, reanimatie en het gebruik van kleine blusmiddelen aan bod. Via E-learning maak je kennis met de theorie en tijdens een training van een dag doe je praktijkkennis op. Na het behalen van het BHV-certificaat dient de BHV’er binnen 1 jaar een herhalingscursus te volgen om het certificaat te behouden. Deze herhalingstrainingen worden ook voor Bedrijvencentra Utrecht B.V georganiseerd. Wij zien heel graag je deelname aan onze BHV-organisatie tegemoet. aanmelden kan bij de receptie of via receptie@vondelparc.nl

 

 

contact