GA TERUG NAAR ACTUEEL HUURAANBOD

Vondellaan 74

KENMERKEN

  • Ruimte Kantoor
  • Oppervlakte 38 m²
  • Tarief € 534,-
  • Vrij per Beschikbaar per direct

OMSCHRIJVING

Deze leuke ruimte, met mooie houten vloer en keuken bevindt zich in het souterrain van Rudolf Magnus, geschikt voor 2-4 werkplekken.
Totale huurprijs per maand: € 534,38 excl. BTW  (bedrag is incl. starterskorting).

Als huurder heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van onze gratis vergaderzalen. Tevens kunt u lekker vertoeven op ons ruime gemeenschappelijke dakterras met uitzicht over de stad en heerlijk lunchen in onze gezellige lunchroom. Tegenover ons pand bevindt zich Station Vaartsche Rijn, u bent binnen 2 minuten op Centraal Station. De bushaltes bevinden zich gelijk voor het pand. Ook hebben wij een parkeerterrein waar uw gasten gebruik van kunnen maken. Wilt u een afspraak maken om de ruimte te komen bezichtigen stuur dan een email naar info@vondelparc.nl

Rudolf Magnus is er voor de zelfstandige professional.

Om een zo goed mogelijke diversiteit van bedrijven na te streven wordt bij de toewijzing van de ruimten mede acht geslagen op de vraag hoeveel bedrijven met een vergelijkbare activiteit reeds in onze panden gehuisvest zijn.

De ruimte die wij nu aanbieden is niet beschikbaar voor ondernemers met activiteiten binnen de volgende disciplines: gezondheidszorg en welzijn, juridische dienstverlening en coaching.

 

FOTO’S

contact