GA TERUG NAAR ACTUEEL HUURAANBOD

Vondellaan 146

KENMERKEN

  • Ruimte Kantoor
  • Oppervlakte 26 m²
  • Tarief € 365,-
  • Vrij per Beschikbaar per direct

OMSCHRIJVING

Lichte ruimte met hoog plafond en originele details. Voorzien van mooie laminaatvloer en een keuken op de 2e verdieping met uitzicht op de binnentuin. Geschikt voor 2 werkplekken. Totale huurprijs per maand: € 365,63 excl. BTW  (bedrag is incl. starterskorting). Deze ruimte heeft een netto oppervlak van 18 m2 en een verhuurbaar vloeroppervlak van 26m2.

De voordelen van huren in Rudolf Magnus:
– bezoekers parkeren voor de deur
– glasvezelverbinding, eigen IP-adres
– zakelijk vestigingsadres KvK
– 24 uur per dag toegang

Als huurder heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van onze gratis vergaderzalen Tevens kunt u lekker vertoeven op ons ruime gemeenschappelijke dakterras met uitzicht over de stad en heerlijk lunchen in onze gezellige lunchroom. Tegenover ons pand bevindt zich Station Vaartsche Rijn, u bent binnen 2 minuten op Centraal Station. De bushaltes bevinden zich gelijk voor het pand. Ook hebben wij een parkeerterrein waar uw gasten gebruik van kunnen maken. Wilt u een afspraak maken om de ruimte te komen bezichtigen stuur dan een email naar info@vondelparc.nl

Rudolf Magnus is er voor de zelfstandige professional.
Om een zo goed mogelijke diversiteit van bedrijven na te streven wordt bij de toewijzing van de ruimten mede acht geslagen op de vraag hoeveel bedrijven met een vergelijkbare activiteit reeds in onze panden gehuisvest zijn.
De ruimte die wij nu aanbieden is niet beschikbaar voor ondernemers met activiteiten binnen de volgende disciplines: gezondheidszorg en welzijn, juridische dienstverlening en coaching.

FOTO’S

contact