GA TERUG NAAR ACTUEEL HUURAANBOD

Te huur in Rudolf Magnus: Vondellaan 78

KENMERKEN

  • Ruimte kantoor
  • Oppervlakte 17 m²
  • Tarief € 329,30,-
  • Vrij per Beschikbaar per direct

OMSCHRIJVING

Mooi kantoor in het souterrain. Ruim gemeenschappelijk dakterras en gezellige lunchroom aanwezig. Tegenover station Vaartsche Rijn, welke 2 minuten is gelegen van Station Utrecht Centraal.

Totale huurprijs per maand: € 329,30 exclusief BTW, inclusief service- en verwarmingskosten. Deze ruimte heeft een netto oppervlak van 17 m² en een bruto* oppervlak van 24 m².

In de genoemde huurprijs is de starterskorting verwerkt à 30%. Deze korting geldt voor startende bedrijven met een inschrijving tot 3 jaar bij de KvK. De korting is op basis van het reguliere huurtarief. Niet op bijkomende kosten.
Kortingspercentage: Jaar 1, 30%. Jaar 2, 20 %. Jaar 3, 10 % . Jaar 4, 5 %. Jaar 5, geen korting. De voorwaarden kunt u terug vinden in ons Verhuurbeleid.

Zonder starterskorting is de totale huurprijs per maand: € 422,90 exclusief BTW, inclusief voorschot service- en verwarmingskosten.

Startende bedrijven, tot 3 jaar inschrijving KvK komen in aanmerking voor een korting op het huurtarief.

Om een zo goed mogelijke diversiteit van bedrijven na te streven wordt bij de toewijzing van de ruimten mede acht geslagen op de vraag hoeveel bedrijven met een vergelijkbare activiteit reeds in onze panden gehuisvest zijn.

Op dit moment is het niet mogelijk om met de volgende bedrijfsactiviteit een ruimte bij ons te huren:

Gezondheidszorg / Juridische Dienstverlening / Coaching

*De ruimtes hebben een netto vloer oppervlak en een bruto vloer oppervlak. De vierkante meters van alle algemene ruimten zoals gangen, toiletgroepen, lunchruimte, entree worden verdeeld over alle huurders, dit is de opslag en zo ontstaat het bruto oppervlak.

FOTO’S

contact