GA TERUG NAAR ACTUEEL HUURAANBOD

Te huur in Rudolf Magnus: Vondellaan 104 IN OPTIE

KENMERKEN

  • Ruimte kantoor met entresol
  • Oppervlakte 54 en 13 m²
  • Tarief € 1278,-
  • Vrij per Beschikbaar per direct

OMSCHRIJVING

Mooi kantoor met entresol op de begane grond. Ruim gemeenschappelijk dakterras en gezellige lunchroom aanwezig.Tegenover station Vaartsche Rijn, welke 2 minuten is gelegen van Station Utrecht Centraal.
Totale huurprijs per maand: €1277,62 exclusief BTW, inclusief service- en verwarmingskosten. Deze ruimte heeft een netto oppervlak van 54 m² en een bruto* oppervlak van 78m². Het entresol heeft een netto oppervlak van 13 m² en een bruto* oppervlak van 19 m².
In de genoemde huurprijs is de starterskorting verwerkt à 30%. Deze korting geldt voor startende bedrijven met een inschrijving tot 3 jaar bij de KvK. De korting is op basis van het reguliere huurtarief. Niet op bijkomende kosten.
Kortingspercentage: Jaar 1, 30%. Jaar 2, 20 %. Jaar 3, 10 % . Jaar 4, 5 %. Jaar 5, geen korting. De voorwaarden kunt u terug vinden in ons Verhuurbeleid.
Zonder starterskorting is de totale huurprijs per maand: € 1626,15 exclusief BTW, inclusief voorschot service- en verwarmingskosten.
Startende bedrijven, tot 3 jaar inschrijving KvK komen in aanmerking voor een korting op het huurtarief.
*De ruimtes hebben een netto vloer oppervlak en een bruto vloer oppervlak. De vierkante meters van alle algemene ruimten zoals gangen, toiletgroepen, lunchruimte, entree worden verdeeld over alle huurders, dit is de opslag en zo ontstaat het bruto oppervlak.

FOTO’S

contact