GA TERUG NAAR ACTUEEL HUURAANBOD

Te huur: Vondellaan 106

KENMERKEN

  • Ruimte Kantoor met Entresol
  • Oppervlakte 55 + 13 m²
  • Tarief € 1273,00
  • Vrij per Beschikbaar per direct

OMSCHRIJVING

Per 1 februari 2018 beschikbaar een mooie ruimte in Rudolf Magnus

Totale huurprijs per maand: € 1272,02 excl. BTW, inclusief service- en verwarmingskosten. Deze ruimte van 55 m² netto oppervlakte (bruto* 80 m²) is voorzien van een entresol van 13 m² netto / bruto 19 m².

In de huurprijs in onze 1e jaar starterskorting verwerkt à 30%. Deze korting geldt voor startende bedrijven met een inschrijving tot 3 jaar bij de KvK. De korting is op basis van het reguliere huurtarief. Niet op bijkomende kosten.
Kortingspercentage: Jaar 1, 30% .Jaar 2, 20 %. Jaar 3, 10 % . Jaar 4, 5 %. Jaar 5, geen korting. De voorwaarden kunt u terug vinden in ons Verhuurbeleid.

Zonder starterskorting is de totale huurprijs per maand: € 1622,55 excl BTW, inclusief voorschot service- en verwarmingskosten.

Startende bedrijven, tot 3 jaar inschrijving KvK komen in aanmerking voor een korting op het huurtarief.

*De ruimtes hebben een netto vloer oppervlak en een bruto vloer oppervlak. De vierkante meters van alle algemene ruimten zoals gangen, toiletgroepen, lunchruimte, entree worden verdeeld over alle huurders, dit is de opslag en zo ontstaat het bruto oppervlak.

  1. huren in Rudolf Magnus en Vondelparc is alleen mogelijk voor startende bedrijven, niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de KvK

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met de receptie van Rudolf Magnus/Vondelparc.

info@vondelparc.nl

030-2819600

 

Galerij

contact